aanbiedingen

Van tuinontwerp en aanleg tot onderhoud

Van ontwerp en aanleg tot onderhoud biedt Boomkwekerij F. van de Graaf een totaaloplossing voor uw tuin, afgestemd op uw persoonlijke tuinwensen. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek over uw tuin.


 

Ontwerp

Na een oriënterend gesprek over uw tuin beginnen we samen met een tuinontwerp, waarbij uw persoonlijke wensen op het gebied van tuininrichting centraal staan. In het tuinontwerp wordt ook rekening gehouden met uw budget en tuinomstandigheden zodat we een passende mix van beplanting en bestrating kunnen adviseren. We werken het liefst zoveel mogelijk met natuurlijke materialen.

volledig ontwerp van uw tuin volgens al uw wensen


aanleg van uw tuin

Aanleg

Het tuinontwerp vormt het uitgangspunt voor de aanleg. Afhankelijk van het ontwerp en uw wensen doorlopen we verschillende aanlegstappen.

U kunt hierbij denken aan het afbreken van de bestaande tuin, het grondwerk voor de nieuwe tuin, bestrating en beplanting, maar bijvoorbeeld ook het maken en plaatsen van ambachtelijke houten schuttingen, tuinhekken, tuinhuizen/ schuurtjes en zelfs stoere steigerhouten tuinmeubels.

bekijk onze tuinprojecten 


Onderhoud

Uw tuin is altijd in beweging en elk onderdeel van de tuin heeft een andere verzorging nodig. Natuurlijk adviseren we u daar graag over.

Wilt u een mooie verzorgde tuin, maar heeft u geen tijd om deze goed bij te houden?

We ondersteunen u hier graag bij door het assisteren bij grotere klussen in uw tuin zoals het voor- en najaars klaarmaken van uw tuin en snoeiwerk. Ook het complete onderhoud van uw tuin kunnen we verzorgen op basis van een jaarlijks onderhoudsplan. Alles om u het hele jaar door van uw mooie verzorgde tuin te kunnen laten genieten!

onderhoud van uw tuin

neem contact op voor meer informatie