aanbiedingen

Over Ons

Even voorstellen…

boomkwekerij f. van de graaf over ons familiebedrijf

Wij zijn Marjan en Frits van de Graaf. Al meer dan 35 jaar wonen we in het Betuwse dorpje Asch, waar we nu ruim 10 jaar samen onze boomkwekerij runnen.

Ook onze dochters Fianne en Leaniek springen gezellig bij in de piekperiodes, zoals bij het planten van de bomen.

Hoe het allemaal begon…

Na ruim 25 jaar te hebben gewerkt als uitvoerder en projectleider in de grond-, weg en waterbouw sector, begon Frits in 1996 zijn eigen bedrijfje Road Engineering & Construction (R.E.C. bv). R.E.C. bv werkt op projectbasis voor partijen als Rijkswaterstaat, gemeenten en waterschappen. Hierbij moet u denken aan werkzaamheden uiteenlopend van het leggen van kabels en leidingen en het bouwrijp maken van percelen tot het aanbrengen van (veekerende) afrasteringen, straten en allerlei groenvoorzieningsklussen als beplanten en snoeien. Na een poosje was er extra ruimte nodig voor R.E.C. bv en zagen we kans om naast het creëren van die ruimte een andere droom in vervulling te laten gaan: onze eigen boomgaard en boomkwekerij. In 2002 hebben we ons perceel aan de Achterstraat in Asch gekocht waar we een mooie loods hebben gebouwd en bedrijfsterrein voor R.E.C. bv hebben aangelegd. Sindsdien telen we daar op ongeveer 3 hectare Betuwse kleigrond verschillende soorten peren en kweken we op ruim 2 hectare een compleet assortiment tuinbomen.

Totaaloplossing voor iedere tuin

Naast de verkoop van bomen aan huis, leggen we tuinen aan waarin ook bomen van eigen land gebruikt worden. Daardoor kunnen we voor een scherpe prijs kwaliteitsbomen verkopen en daarmee mooie tuinen aanleggen. We bieden naast bomen ook nog verschillende ambachtelijke houten tuinproducten aan die we op maat maken, zoals robuuste tuinhekken, schuttingen, huisjes/ schuurtjes en steigerhouten meubels. Van tuinontwerp en aanleg tot onderhoud kunnen we verzorgen, waardoor we een totaaloplossing bieden afgestemd op de persoonlijke tuinwensen van onze klanten.

bekijk onze bomen en tuinproducten