aanbiedingen

Compleet assortiment bomen voor in uw tuin

assortiment bomen en tuinbomenOp de vruchtbare Betuwse kleigrond in onze boomkwekerij kweken wij met zorg een compleet assortiment bomen voor in uw tuin. Of u nu op zoek bent naar een mooie groene heg, een boom die dient als natuurlijke parasol of een oude Betuwse fruitboom, ze staan bij ons op het land.

We helpen u graag bij het kiezen van bomen die het beste bij uw tuinwensen en tuinomstandigheden passen, en nodigen u van harte uit uw boom zelf uit te komen zoeken op onze kwekerij.

.


Assortiment | Prijzen

De prijzen van onze bomen variëren tussen circa €15,- en €100 afhankelijk van het soort en de stamomtrek.

Voor een online indruk van ons assortiment aan bomen, klik op onderstaande button. Uiteraard bent u van harte welkom op onze kwekerij om het complete assortiment te bekijken en zelf uw boom uit te komen zoeken!

assortiment bomen en tuinen


Service | Advies

Natuurlijk adviseren we u over het juiste planttijdstip en de beste manier van verzorging, zodat de bomen zich goed kunnen ontwikkelen en u zo lang mogelijk van de bomen in uw tuin kunt genieten. We bezorgen, planten en/of onderhouden de bomen ook graag voor u.

Plantseizoen

Vanaf eind oktober, wanneer de blaadjes van de bomen vallen, halen we de bomen van het land. Vanaf november t/m maart kunnen de bomen in uw tuin geplant worden.

bomen rooien in de betuwe